kantoor

Succesvolle bedrijven gebruiken Factoring om cashflowproblemen op te lossen

Sommige ondernemers overwegen alternatieve financieringsvormen zoals factoring niet, omdat ze bang zijn dat het zou lijken alsof ze in financiële problemen zitten.

Het is belangrijk om een goede indruk te maken op klanten en leveranciers, alhoewel financiële beslissingen nemen op basis van feiten in plaats van mythes minstens even belangrijk is.

In de realiteit is het alledaags dat succesvolle bedrijven factoring gebruiken om hun cashflow te verbeteren. Het helpt de periode te overbruggen tussen het betalen van leveranciers en het ontvangen van klantbetalingen. Het kan zowel helpen bij cashflowproblemen op korte termijn als bij het financieren van groeiplannen op lange termijn.

Lees meer over factoring

Industriële productie

Hoe factoring uw cashflow helpt te verbeteren om uw zakelijke potentieel te realiseren

Factoring kan een uitstekende manier zijn om bedrijven te helpen die geld nodig hebben om groeiambities te financieren. Het wordt nu erkend als een gevestigde en geloofwaardige vorm van financiering.

Factoring is vooral een slimme oplossing voor degenen die twijfelen om schulden te maken, omdat het financiering vrijmaakt via onbetaalde facturen. Dit betekent dat u meer financiering kan vrijmaken door uw bedrijf te laten groeien en de omzet te verhogen. 

Technisch Bureau Swart BV uit Bergschenhoek dat hijs- en hefsystemen onderhoudt en inspecteert, wendde zich tot Bibby Financial Services om de cashflow tijdens een groeiperiode te helpen verbeteren.

Het bedrijf werkt in Nederland samen met grote multinationals die betalingstermijnen tot 120 dagen hanteren. Dit kan cashflowproblemen veroorzaken als betalingen lang op zich laten wachten.

Ontdek hoe factoring de cashflow van dit bedrijf heeft verbeterd.

Lees de case study van Technical Bureau Swart BV

kantoor

Financiering die u en uw klanten ten goede komt

Factoring kan van onschatbare waarde zijn om ambitieuze bedrijven te helpen blijven groeien. Wanneer uw klanten op de hoogte worden gesteld van uw gebruik van factoring, moet het worden voorgesteld als een positieve manier van cashflowbeheer om de groei te ondersteunen.

Grotere bedrijven begrijpen dat cashflow niet alleen voor hen, maar ook voor hun toeleveringsketen, van cruciaal belang is. Dus in plaats van zich zorgen te maken: ‘Wat zullen mijn klanten denken?' moet u vragen: ‘Hoe zal dit mijn klanten helpen?' Het antwoord is dat Factoring cashflowproblemen kan oplossen en kan bijdragen aan een gezonde toeleveringsketen en het succes van uw bedrijf.


Groothandel

Wat als u vertrouwelijke financiering nodig heeft?

Wij begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop het nadelig is om als een bedrijf gezien te worden dat zijn financiële middelen wil verhogen of dat dit de band met klanten kan bemoeilijken. Hier kan Confidentiële Factoring gebruikt worden. Daarmee kan het bedrijf de financiën die het nodig heeft verhogen, zonder dat uw klanten zich bewust zijn van onze betrokkenheid. Ons team werkt discreet en professioneel.

 

Neem contact met ons op

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of