kantoor

Zitten er verborgen kosten achter de werkelijke financieringskosten?

In het verleden werd factoring gezien als een dure laatste redmiddel voor bedrijven in financiële nood. Zorgen over bovenmatige of verborgen kosten hielden sommige bedrijven tegen om deze financieringsvorm te overwegen. Tegenwoordig kunt u verwachten dat een gevestigd en geloofwaardig factoringbedrijf transparant is over zijn financieringskosten.

Dus, wat kost factoring? Het antwoord op deze vraag is dat dit meestal afhankelijk is van zowel uw jaarlijkse omzet, het aantal debiteuren en facturen als de diensten die u gebruikt. De kosten van factoring hangen samen met de jaaromzet van een onderneming: hoe hoger de omzet des te lager de kosten per factuur. Naast de financiering verzorgen wij tevens uw debiteurenbeheer en verzekeren wij uw facturen tegen non-betaling. Dit valt allemaal onder hetzelfde tarief.

Lees meer over factoring

voedselindustrie

Hoe wij de financieringskosten afstemmen op uw behoeften

Factoring is een snel en flexibel middel om toegang te krijgen tot geld dat vastzit in onbetaalde facturen. Hoewel er kosten in rekening worden gebracht, zijn we daar zeer open over en zullen we de kosten van factoring duidelijk communiceren.

Wij bieden een scherpe en betaalbare oplossing. In tegenstelling tot bankleningen betaalt u slechts voor de fondsen die u nodig hebt, niet voor het volledige bedrag dat aan u ter beschikking wordt gesteld.

Dit werkt omdat het voorschotpercentage van uw factuur overeenkomt met wat u onmiddellijk heeft. Het kan ook minder duur zijn dan het uitgeven van aandelen om te worden voorzien in financiering of het laten schieten van een kans omdat u niet de vereiste liquiditeit had.

kantoor

Meer informatie nodig over onze financieringskosten?

Bij Bibby Financial Services engageren we ons om samen oplossingen op maat te bedenken en werken we transparant en professioneel om onze klanten vanaf de eerste ontmoeting een duidelijk beeld te geven van onze dienstverlening. 

Wij geloven in de bedrijven van onze klanten en werken samen om de juiste financieringsoplossing te vinden. Dit betekent dat we glashelder zijn over onze vergoedingen om vanaf het begin een eerlijke relatie te kunnen opbouwen.

 

Neem contact met ons op

handdruk

Snel financiering nodig?

De snelheid van factoring is een belangrijk verschil met traditionele financieringsvormen omdat we binnen 24 uur na facturatie geld kunnen aanbieden. Dit kan een enorme impact hebben bij het binnenhalen van nieuwe contracten, het kopen van activa of het overnemen van een nieuw bedrijf.

Snelheid is vaak cruciaal in zulke scenario's en de financieringskosten die een factoring faciliteit met zich meebrengt, worden meestal gecompenseerd door de voordelen die erbij komen kijken.

Vraag een offerte aan

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of