Groothandel

Financiële uitdagingen in de groothandel sector

Als groothandelaar wilt u aantrekkelijk zijn voor uw klanten en probeert u een concurrentievoordeel te behalen met efficiënte, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde systemen.

 Door ontwikkelingen zoals afnemende winstmarge, steeds langere betalingstermijnen en toenemende overheadkosten is het steeds meer een uitdaging om voldoende geld vrij te maken om te investeren in uw bedrijf.

Daarnaast is uw cashflow een kritieke succesfactor om uw kosten te dekken, zoals voorraad-, opslag- of transportkosten, lonen en andere uitgaven.

Factoring helpt u bij het verbeteren van uw dagelijkse cashflow en geeft u de mogelijkheid in uw bedrijf te investeren, uit te breiden en nieuwe orders aan te nemen.

Financieringsoplossingen

Voordelen van groothandel financiering

Groothandel financiering kan u helpen bij:

  • Het verbeteren van uw cashflow door factoring.
  • Het tijdig betalen van uw leveranciers.
  • Het betreden van buitenlandse markten dankzij ons internationaal netwerk.
  • Het onderhandelen van betere prijzen bij uw leverancier.

  • Het beschikbaar maken van geld om lopende opdrachten uit te voeren en nieuwe te accepteren.
  • Groeien zonder zorgen over financiering.
  • Het gebruik van Letters of Credit om sneller te kunnen handelen.
  • Het beheersen van seizoensinvloeden.

Groothandel

Waarom voor groothandel financiering kiezen bij ons?

Dankzij onze uitgebreide kennis van de Nederlandse groothandel sector zijn wij gespecialiseerd in groothandel financiering en staan wij klaar om u te helpen.

Wij helpen u de beste financieringsoptie te vinden voor uw bedrijf. Om uw financieringsbehoefte goed in kaart te brengen, nemen wij de tijd om u beter te leren kennen, zodat wij oplossingen op maat leveren, die afgestemd zijn op uw zakelijke uitdagingen.

Wij hebben sinds 1982 een uitstekende reputatie opgebouwd in het financieren van duizenden groothandelsbedrijven. Op dit moment beheren wij meer dan 5 miljard euro omzet voor onze klanten.

Bekijk onze financieringsoplossingen

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of