Factoring

Schakel over op factoring en krijg voortaan al je facturen binnen 24 uur betaald.

Bibby. De geldversneller van het MKB.

Waarom factoring?

Met factoring zijn je facturen snel betaald en is er altijd voldoende cash binnen je bedrijf. Investeren in apparatuur, nieuwe mensen aannemen, projecten voorfinancieren, innoveren en je bedrijf laten groeien. Dat is wat een optimale cashflow voor jouw bedrijf kan doen.

Elke euro die vastzit in debiteuren is zakelijke potentie on hold. Met factoring maak je dit geld vrij. Zo haal je de rem van je business met Bibby, de geldversnellers.

Wat is factoring?

Factoring is je factuur door iemand anders laten innen die jou alvast betaalt. Je levert je factuur in en krijgt er binnen een dag cash voor terug. Zo beschik je direct over liquide middelen om mee te ondernemen. Dankzij factoring ben je niet meer afhankelijk van betalingstermijnen en de betaalmoraal van je klanten.

Factoring heeft niets te maken met je hand ophouden bij de bank, het is slim cashmanagement. Hét grote verschil: krediet is geld uitgeven dat je nog niet hebt verdiend, factoring is geld uitgeven dat je wél al hebt verdiend. Waarom zou je daarop wachten als de hele wereld om je heen op volle snelheid door raast?

Hoe werkt factoring?

Trusted

1. Doe de Factoring Scan
(binnen 24 uur reactie)

Simple

2. Upload je facturen

Flexible

3. Krijg binnen 24 uur betaald

Support

4. Wij regelen de rest

Wij geloven in jouw business

Van uploaden tot uitbetalen, alles gaat heel vlot en digitaal. De échte kracht van Bibby Financial Services merk je zodra je een vraag hebt of advies wil. Bij Bibby Financial Services doe je geen zaken met een app en een callcenter, maar met een vast team van adviseurs. We zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd klaar om met je mee te denken.

Enkele jaren geleden stond de groei van ons bedrijf stil door een gebrek aan liquiditeit. Door ons ‘partnership’ met Bibby is dat veranderd. Bibby is vanaf dag 1 een betrokken, transparante partner. Tobias A. Weijer, operationeel directeur van Werkcentrum Groep, Helmond

Bibby Financial Services is de betrouwbare partner die je zoekt. We zijn onderdeel van een van de oudste Britse familiebedrijven met in totaal 28 vestigingen in 10 landen. Ontdek meer over ons bedrijf.

Wat kost factoring?

De factoringkosten zijn afhankelijk van uw jaarlijkse omzet, aantal debiteuren en facturen en uw keuze van onze producten en/of diensten. Altijd geldt: jij betaalt transparante tarieven, die je in de praktijk terugverdient.

  • Transparante tarieven
  • Gratis factoringadvies
  • Doe de Factoring Scan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat

Klaar om de groei van je bedrijf te financieren zonder 1 euro te hoeven lenen?

Is factoring iets voor jou?

Wij ondersteunen klanten in veel verschillende branches, zowel groeiende bedrijven als start-ups. Factoring is iets voor jou als je aan twee eenvoudige voorwaarden voldoet:

  • Je levert goederen of diensten aan bedrijven (b2b)
  • Je hanteert een betalingstermijnen van 30 tot 90 dagen

Soorten factoring

Er zijn verschillende vormen van factoring, waaronder recourse factoring, non-recourse factoring en confidentiële factoring. Wil je weten welke het beste bij jou past? Doe de gratis Factoring Scan of neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Antwoord op al je vragen over Factoring

alt text

Bel ons vandaag

Bel nu