kantoor

Financiële oplossingen om u te helpen de storm te doorstaan

De Covid-19 pandemie had voor veel bedrijven niet op een slechter moment kunnen komen. Voor degenen die al met economische onzekerheid te maken hebben, heeft de lockdown geleid tot een ernstige dreiging die wordt veroorzaakt door bedrijfssluitingen en een dalende vraag.

Bedrijven die vechten om door te gaan, weten dat de toegang tot financiering van vitaal belang is. Maar voor veel ondernemers is de gedachte om meer schulden aan te gaan als de toekomst zo onzeker is, een serieuze zorg.

Misschien is dit een van de redenen waarom meer bedrijven Factoring onderzoeken als financieringsoptie die niet zal leiden tot lange termijn schulden.

Hier hebben we een reeks artikelen die bedoeld zijn om ondernemers te ondersteunen die verder moeten kijken dan de traditionele financiers:


kantoor

Onze betrokkenheid bij klanten

Onze klanten blijven in het middelpunt van de belangstelling staan en we zullen ons inzetten om hen in deze periode, en natuurlijk ook in de toekomst, te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat de maatregelen die we hebben genomen waar mogelijk geen invloed zullen hebben op het niveau van de dienstverlening, de beschikbaarheid van financiële middelen, de dekking of de aanspreekpunten.

Wat betekent het coronavirus voor uw bedrijf en wat zijn belangrijke maatregelen die genomen kunnen worden om de risico's te verminderen en uw bedrijf te beschermen? Dit zijn vragen die nu ook van belang kunnen zijn voor uw bedrijf. Onze Head of Risk en Compliance Officer David van der Veer heeft belangrijke adviezen opgesteld omtrent het coronavirus voor mkb'ers. Klik op de link hieronder om het volledige blog te lezen.

 

Lees hier meer

Groothandel

Ondersteuning van uw bedrijf

We blijven openstaan voor het bedrijfsleven en wereldwijd bedraagt onze totale financieringscapaciteit meer dan 1,3 miljard. Zodanig hebben we de beschikbaarheid om bedrijven te ondersteunen die te maken hebben gehad met druk op de kasstromen als gevolg van de impact op toeleveringsketens.

Mocht u aanvullende financiering of ondersteuning nodig hebben, neem dan contact op met uw BFS relatiemanager die dit verder met u kan bespreken.

Als u geen bestaande klant bent van Bibby Financial Services maar graag met ons wilt praten over hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen, vul dan een aanvraagformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met ons op

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of