Wie zijn wij

Bibby Financial Services BV
Laan van Diepenvoorde 5
5582LA Waalre
Netherlands


Bibby Financial Services is de financiële divisie van de Bibby Line Group, een eeuwenoude groep met een verscheidenheid van diensten B2B, bedrijven aan bedrijven.

Bibby Financial Services beschikt over wereldwijd erkende kennis van financiële diensten aan kleine bedrijven, voornamelijk met betrekking tot oplossingen voor kasfinanciering.

Het bedrijf is actief in Noord-Amerika (V.S., Canada), en Azië (Hong Kong, Singapore), en in Europa (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Polen, Tsjechische republiek, Slowakije).

Momenteel staan ongeveer duizend werknemers ter beschikking voor meer dan 6.200 klanten.

De financiële bestendigheid en de kwaliteit van het zakenmodel hebben de basis gevormd voor de sterke groei tijdens de crisis in de banksector van de jaren 2008/2009.

In 2011 heeft Bibby Financial Services meer dan €8 miljard rekeningen overgenomen in het kader van de activiteit factoring.

Bibby Financial Services is momenteel de Europese leider van de onafhankelijke factors, en de groei van de activiteiten binnen het segment van de kleine en middelgrote ondernemingen is gestadig.