kantoor

Wij helpen onze klanten met credit control management

Een algemene bezorgdheid die bij Factoring de kop opsteekt is dat een derde partij, die betalingen van klanten int, de bedrijfsverhouding zou kunnen schaden.

Bij Bibby Financial Services geloven we in uw bedrijf en streven we ernaar om uw financiële doelstellingen en groeiambities te ondersteunen. We doen niets om uw klantrelaties in gevaar te brengen of de bedrijfsbelangen te verstoren.

Lees meer over ons

kantoor

Klantbetalingen op een professionele manier innen

We bouwen relaties op door onze klanten te helpen om succes te boeken. De manier waarop wij debiteurenbeheer voeren is professioneel en discreet. We zullen uw klanten niet lastigvallen of storen.

De flexibiliteit van factoring laat toe dat u zich kan concentreren op het veilig runnen van uw bedrijf, in de wetenschap dat u een samenwerking hebt met een financieel bedrijf dat uw belangen verdedigt.

Neem contact met ons op om uw financieringsbehoeften te bespreken

kantoor

Voordelen van ondersteuning bij credit control management

Er is nog een voordeel aan samenwerken met ons. Credit control management met factoring focust zich op hoe lang debiteuren erover doen om uw facturen te betalen en op het bewustzijn van de potentiële risico's. Hierdoor kunt u zelf uw bedrijf zo efficiënt mogelijk beheren.

Met onze ondersteuning hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het afgeven van gemengde signalen zoals het verder werken voor uw klanten terwijl uw klanten van ons herinneringen ontvangen omtrent betalingen van de door u eerder geleverde werkzaamheden. U kunt de relatie veilig verder uitbouwen in de wetenschap dat u kunt terugvallen op onze expertise van debiteurenbeheer, om ervoor te zorgen dat u op tijd wordt betaald.

Het is onze rol als financieel bedrijf om werkkapitaal vrij te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dit geeft u ook het vertrouwen dat u over het geld kan beschikken dat u nodig heeft om uw groeiplannen te realiseren.

Vraag een offerte aan

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of