bouwplaats

Is het moeilijk om factoring af te sluiten en te beheren?

Sommige bedrijven denken dat het aanvragen van factoring ingewikkeld is en het moeilijk is om het efficiënt te beheren. De waarheid is dat het een eenvoudige en flexibele manier is om financiering aan te trekken en een snelle oplossing is voor bedrijfsfinanciering.

Wij zullen uw debiteurengrootboek bekijken en u financiering verstrekken waardoor u werkkapitaal ter beschikking krijgt. Dit kan uw dagelijkse handelsvereisten en groeiambities ondersteunen.

Het is niet ingewikkeld of arbeidsintensief, het biedt juist grote financiële voordelen. Het helpt om uw cashflow en uw bedrijf efficiënter te beheren, of u nu een kleine of grote organisatie bent.


kantoor

Snelle bedrijfsfinanciering eenvoudig gemaakt

Bij Bibby Financial Services bieden we een soepele en efficiënte dienstverlening waardoor het proces eenvoudig is. Ons team kan u ontzorgen bij het opvolgen van uw onbetaalde facturen komt kijken, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. 

Van onze klanten vragen we maar een kleine hoeveelheid administratie. Factoring vereist het online indienen van facturen. Ons team staat daarentegen altijd voor u klaar om u te begeleiden en de nodige ondersteuning te bieden. U kunt uw account ook 24 uur per dag, zeven dagen per week online beheren via onze Client Online service.

Vraag naar onze snelle financiering

Wat kan u verwachten van onze snelle financiering?

Wij zetten alles op alles om de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit is wat u kan verwachten van een samenwerking met Bibby Financial Services:

  • Een snel, wereldwijd netwerk - Zodra u contact met ons opneemt, reageren we snel om inzicht te krijgen in uw bedrijf.
  • Bedrijfsanalyse om een financiering te matchen - We zullen uw bedrijf goed leren kennen om u het juiste Factoring product te bieden.
  • Snelle beslissingen en toegang tot geld - Ons team kan snel financieringsbeslissingen nemen - wat betekent dat we snel een antwoord kunnen geven - de toegang tot financiering kunnen versnellen en binnen 24 uur tot 90% van de factuurwaarde kunnen vrijgeven.
  • Eenvoudig met één druk op de knop - Zodra de faciliteit is ingeregeld, kunt u onze Client Online service gebruiken om alle aspecten van uw verkoopgrootboek 24 uur per dag, zeven dagen per week te bekijken.
  • Persoonlijke service - We luisteren altijd en juichen feedback toe om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.
Vraag vandaag nog een offerte aan

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of