Debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer kan uw werkkapitaal verbeteren

Wat is debiteurenbeheer?

Een schuldenaar is een persoon of bedrijf die geld verschuldigd is, of die schulden heeft bij een organisatie of persoon.

Debiteurenbeheer is een belangrijk proces dat bedrijven volgen om ervoor te zorgen dat klanten hun schuldenverplichtingen nakomen. Het omvat het opstellen van facturen en de verwerking ervan. Het zorgt ervoor dat facturen op tijd worden verzonden en dat betalingen binnen de vastgestelde termijn worden ontvangen.

De factoring klanten van Bibby Financial Services ontvangen effectieve ondersteuning voor het debiteurenbeheer als onderdeel van de service om u betrouwbaar werkkapitaal te leveren.

Het debiteurenbeheer en werkkapitaal van uw bedrijf zijn rechtstreeks met elkaar verbonden. Goed debiteurenbeheer bevordert een gezond werkkapitaal en zorgt ervoor dat klanten de facturen betalen volgens de gemaakte betalingsafspraken.

Dit betekent dat u met zekerheid kunt voorspellen dat u geld zult ontvangen om uw personeel en leveranciers op tijd te betalen. U kunt ook vooruit plannen en investeren in de groei van het bedrijf. Een gezond werkkapitaal zorgt ervoor dat u over de nodige middelen beschikt om te investeren en te groeien.

Een achterstallige factuur kan het verschil maken tussen een succesvolle maand en een gevaarlijk financieel tekort. Meerdere achterstallige betalingen brengen de continuïteit van een bedrijf in gevaar. Daarom is het voor alle bedrijven, ongeacht hun omvang, bedrijfsactiviteiten of sector, van cruciaal belang dat B2B-facturen snel worden betaald.

Antwoord op al uw vragen

mobile

Bel ons vandaag

Computer

Doe een aanvraag

Belangrijkste voordelen

Snel

Snel

Tot 90% van de factuurwaarde binnen 24 uur uitbetaald

Controle

Tijdsbesparend

Het debiteurenbeheer wordt geregeld door ons

Verzekerd

Verzekerd

U bent beschermd tegen situaties waarin een klant niet kan betalen

Persoonlijk

Persoonlijk

Vaste client manager die altijd voor u klaar staat

Groei

Groei

Uw financiering groeit met uw omzet mee

Wereldwijd

Wereldwijd

Wij ondersteunen u in gemakkelijk internationaal zaken doen

Tips voor een goed debiteurenbeheer

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt helpen om goed debiteurenbeheer in uw bedrijf te stimuleren, zoals:

Lady on mobile phone

tick Het up-to-date houden van uw debiteurenadministratie

tick Facturen meteen na de levering van producten of diensten versturen en herinneringen onmiddellijk verzenden nadat de betalingstermijn is verstreken

tick Controleren welke potentiƫle klanten kredietwaardig zijn alvorens zaken te doen en er voor zorgen dat u duidelijke betalingsvoorwaarden heeft