Confiedentiële factoring

Financiering zonder zorgen om commerciële relaties

Wat is confidentiële factoring?

Wilt u niet dat uw klanten door het factoringbedrijf gebeld worden? Doet u liever zelf het debiteurenbeheer en cash management? Bent u alleen op zoek naar financiering zonder het uitbesteden van debiteurenbeheer? Wilt u uw klanten liever niet informeren over de samenwerking met de factoring maatschappij?

Confidentiële factoring is een eenvoudige manier om de operationele kasstroom van uw bedrijf te optimaliseren en tegelijkertijd goede klantenrelaties te handhaven. Middels factoring beschikt u snel over het geld dat vastzit in uitstaande vorderingen en waarborgt u uw commerciële belangen. Uw klanten worden niet geïnformeerd over het gebruik van onze diensten.

Confidentiële factoring is ideaal voor winstgevende MKB-bedrijven die betalingstermijnen verstrekken aan hun zakelijke klanten. U doet zelf het debiteurenbeheer en cash management, terwijl Bibby Financial Services voor de financiering van uw uitstaande vorderingen zorgt.

U kunt het geld snel gebruiken om inkopen te doen, om te investeren, of om simpelweg uw bedrijf efficiënt te laten groeien. Uw klanten worden niet op de hoogte gesteld van de samenwerking met BFS, waardoor de commerciële relatie tussen u en uw klanten behouden blijft.

Antwoord op al uw vragen

mobile

Bel ons vandaag

Computer

Doe een aanvraag

Hoe werkt confidentiële factoring precies?

Submit

U stuurt een factuur naar uw klant

U stuurt een kopie van de factuur naar ons

Access

Bevoorschotting factuur

Ontvangt u binnen 24 uur tot 90% van de factuurwaarde

Collect

U beheert zelf uw debiteurenbeheer

Uw klanten betalen de facturen naar een bankrekening met uw bedrijfsnaam, zodat de samenwerking met ons confidentieel blijft

Pay

Uw klant betaalt de factuur aan ons

U krijgt het resterende deel van de factuurwaarde uitgekeerd onder aftrek van de overeengekomen kosten

Belangrijkste voordelen

Snel

Snel

tot 90% van de factuurwaarde binnen 24 uur

Controle

Confidentieel

Debiteurenbeheer geregeld door u, zodat de samenwerking met ons confidentieel blijft

Verzekerd

Verzekerd

Zo bent u beschermd tegen situaties waarin een klant niet kan betalen

Persoonlijk

Persoonlijk

Vaste clientmanager

Groei

Groei

uw financiering groeit met uw omzet mee

Wereldwijd

Wereldwijd

U kunt gemakkelijk internationaal zaken doen

Is confidentiële factoring iets voor u?

Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 200 jaar geschiedenis. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het financieren van mkb-bedrijven over de hele wereld.

Lady on mobile phone

tick Wij zijn bankonafhankelijk, waardoor wij sneller en efficiënter handelen. Tevens hebben wij eigen beoordelingscriteria voor kredietwaardigheid.

tick Wij garanderen een snelle financiering van uw facturen – wij keren uit tot 90% van de bruto factuurwaarde binnen 24 uur.

tick Wij ondersteunen je gedurende de gehele periode van onze samenwerking en financieren ook facturen die al uitstaan voordat het contract getekend is.