Wat is non-recourse full service factoring?

Non-recourse factoring is een kredietbeschermingsovereenkomst binnen een factoringcontract waarbij de klant de factoringmaatschappij niet terug hoeft te betalen als een factuur niet wordt betaald.

Dus als een klant niet wil of niet in staat is om een factuur te betalen, ontvangt u alsnog het verschuldigde geld. Het risico van de wanbetaling blijft bij de factoringmaatschappij.

Het is een alternatief voor de recourse factoring waarbij de factoringmaatschappij de nettowaarde van een onbetaalde factuur aan de klant doorberekent.

Wanneer u een non-recourse factoringovereenkomst aangaat, wordt uw bedrijf beschermd tegen situaties die klanten beletten een factuur te betalen. Als factoringmaatschappij acteren wij als uw persoonlijke betrouwbare partner. Naast financiering kunt u bij ons terecht voor advies en support. Ook verlichten we graag uw administratieve lasten op het gebied van debiteurenbeheer en kredietverzekering.

Bibby Financial Services is een internationale factoringmaatschappij. Met 9 verschillende vestigingen binnen Europa en Azië kennen we de markt en is exportfactoring is bij ons een dagelijkse gang van zaken.

Wat is non-recourse full service factoring?

Submit

U stuurt een factuur naar uw klant

U stuurt een kopie van de factuur naar ons

Access

Bevoorschotting factuur

Ontvangt u binnen 24 uur tot 90% van de factuurwaarde

Collect

Wij nemen het debiteurenbeheer van u over

Zo kunt u zich concentreren op uw onderneming

Pay

Uw klant betaalt de factuur aan ons

U krijgt het resterende deel van de factuurwaarde uitgekeerd onder aftrek van de overeengekomen kosten

Belangrijkste voordelen

Snel

Snel

tot 90% van de factuurwaarde binnen 24 uur

Controle

Controle

Debiteurenbeheer geregeld door ons

Verzekerd

Verzekerd

Zo bent u beschermd tegen situaties waarin een klant niet kan betalen

Persoonlijk

Persoonlijk

Vaste clientmanager

Groei

Groei

uw financiering groeit met uw omzet mee

Wereldwijd

Wereldwijd

U kunt gemakkelijk internationaal zaken doen

Is non-recourse factoring iets voor u?

Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 200 jaar geschiedenis. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het financieren van mkb-bedrijven over de hele wereld.

Lady on mobile phone

tick Wij zijn bankonafhankelijk, waardoor wij sneller en efficiënter handelen. Tevens hebben wij eigen beoordelingscriteria voor kredietwaardigheid.

tick Wij garanderen een snelle financiering van uw facturen – wij keren uit tot 90% van de bruto factuurwaarde binnen 24 uur.

tick Wij ondersteunen je gedurende de gehele periode van onze samenwerking en financieren ook facturen die al uitstaan voordat het contract getekend is.

Antwoord op al uw vragen

alt text

Bel ons vandaag

Bel nu