ONZE SERVICEBELOFTE

Streven naar een hoog serviceniveau en een uitstekende kwaliteitservaring

Een financiële partner die u kunt vertrouwen

Wij vinden dat onze klanten het beste verdienen. Daarom streven we altijd naar een hoog serviceniveau. Wij zijn een vertrouwde en professionele partner in financiële dienstverlening voor meer dan 10.500 bedrijven wereldwijd. Daarom is het van groot belang dat we de juiste dingen doen voor onze klanten. Dus als u financiering nodig heeft, staat ons team klaar met deskundig advies.

Wij hebben onze Servicebelofte ontwikkeld om u van heldere informatie te voorzien over het serviceniveau dat u als klant van Bibby Financial Services mag verwachten. Dat is onze benchmark waarmee we laten zien hoe we van waarde zijn voor uw bedrijf en hoe wij u ondersteunen.

Wij proberen altijd uw verwachtingen te overtreffen. Dat is een onderdeel van onze betrokkenheid bij onze klanten.


Onze servicebelofte

Wij willen het beste resultaat behalen voor onze cliënten door te garanderen dat onze service voldoet aan de volgende criteria:

  • Eerlijk, helder en eenvoudig. Dit houdt in dat we transparant en recht door zee zijn om elk misverstand te voorkomen en om vertrouwen op te bouwen.
  • Ondersteunend en begripvol. Wij zijn trots op 35 jaar ervaring in het financieren van onze cliënten. Daarom werken we met een proactieve benadering bij het ondersteunen van uw bedrijf.

  • Een sterke relatie als basis. Wij investeren veel tijd in het leren kennen van onze cliënten door veel te communiceren, zodat we maatwerkservice van hoge kwaliteit kunnen leveren.
  • Behulpzaam en toegankelijk. Zowel bij algemene informatievragen als bij het oplossen van problemen als iets niet volgens plan gaat, reageren wij snel, correct en behulpzaam met een uitstekende klantenservice.

Office Individual

We zijn er om u te helpen

Klantenzorg onderstreept onze manier van zaken doen en helpt ons excellente klantenservice te leveren. Ons team staat klaar om elke vraag te beantwoorden over onze service. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw relatiemanager.

Wij streven voortdurend naar verbetering en gebruiken de feedback van onze klanten als ondersteuning bij het leveren van service op het hoogste niveau. Als u ons feedback wilt geven, deel die dan hier via deze link.

Bekijk hier onze klachtenprocedure


Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of