Snelle financiering

Bijgewerkt: 15 februari 2023

Is het moeilijk om factoring faciliteit in te regelen en te beheren?

Factoring is een eenvoudige en flexibele manier om snel zakelijke financiering te krijgen wanneer u deze het meest nodig heeft.

Wij beheren uw debiteurenadministratie en verstrekken u een financiering waarmee u over het nodige werkkapitaal kunt beschikken. Met de financiering van BFS bent u beter in staat aan uw financiële verplichtingen jegens leveranciers en andere crediteuren te voldoen. Dit kan helpen om uw dagelijkse handelsvereisten te ondersteunen en eventuele cashflowuitdagingen te overwinnen.

Factoring is zeker niet ingewikkeld of arbeidsintensief maar het levert u geweldige financiële voordelen op. Factoring zorgt ervoor dat u grip heeft op uw cashflow en daarnaast bent u beter in staat om uw bedrijfsprocessen te beheren.

Optioneel bieden wij ook kredietverzekering aan, zodat u erop kunt vertrouwen dat potentiële insolventie van uw klant(-en) geen invloed heeft op de continuïteit van uw bedrijf.

Snelle bedrijfsfinanciering eenvoudig gemaakt

Bij Bibby Financial Services bieden we een soepele en efficiënte dienstverlening waardoor het proces eenvoudig is. Ons team kan u ontzorgen bij het opvolgen van uw onbetaalde facturen komt kijken, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Van onze klanten vragen we maar een kleine hoeveelheid administratie. Factoring vereist het online indienen van facturen. Ons team staat daarentegen altijd voor u klaar om u te begeleiden en de nodige ondersteuning te bieden. U kunt uw account ook 24 uur per dag, zeven dagen per week online beheren via onze Client Online service.

Wat kan u verwachten van onze snelle financiering?

Wij zetten alles op alles om de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit is wat u kan verwachten van een samenwerking met Bibby Financial Services:

  • Een snel, wereldwijd netwerk - Zodra u contact met ons opneemt, reageren we snel om inzicht te krijgen in uw bedrijf.
  • Bedrijfsanalyse om een financiering te matchen - We zullen uw bedrijf goed leren kennen om u het juiste Factoring product te bieden.
  • Snelle beslissingen en toegang tot geld - Ons team kan snel financieringsbeslissingen nemen - wat betekent dat we snel een antwoord kunnen geven - de toegang tot financiering kunnen versnellen en binnen 24 uur tot 90% van de factuurwaarde kunnen vrijgeven.
  • Eenvoudig met één druk op de knop - Zodra de faciliteit is ingeregeld, kunt u onze Client Online service gebruiken om alle aspecten van uw verkoopgrootboek 24 uur per dag, zeven dagen per week te bekijken.
  • Persoonlijke service - We luisteren altijd en juichen feedback toe om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.