Onze geschiedenis

Bibby Financial Services is gestart in 1982 en is onderdeel van de Bibby Line Group. De Bibby Line Group is in 1807 opgericht door John Bibby en is daardoor één van de langstbestaande familiebedrijven van Engeland.

 

Wij opereren volgens onze waarden: samenwerken, beter zijn, vernieuwend zijn, de juiste keuzes maken en onderling vertrouwen.


Ons wereldwijde netwerk

Bibby Financial Services is een wereldwijde aanbieder van financiële dienstverlening met vestigingen in onderstaande landen:


Group at desk

Onze partner Cannock

In Nederland biedt Bibby Financial Services factoring aan in samenwerking met Cannock; voorheen DAS Legal Finance. Op 12 september 2019 zijn Cannock Chase, DAS Incasso Rotterdam, DAS Factoring en X-PACT verder gegaan onder een nieuwe naam: Cannock. Met deze samensmelting heeft Cannock alle aspecten van het betaalproces onder één dak. Van acceptatie en debiteurenbeheer tot en met incasso.

“Kennis, innovatie en data komen nu samen en daardoor ontstaan veel mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat er ook in het betaalproces volop kansen liggen om klantrelaties te versterken en te verdiepen. Dat noemen we ‘Credit Experience’ “, aldus Richard van Reijmersdal, algemeen directeur van Cannock.

Deze visie voert het bedrijf door in alle facetten van de organisatie. Snellere betalingen leiden immers tot betere klantrelaties, weet Cannock. Op deze manier worden mensen, bedrijven en instellingen met betalingsoplossingen geholpen die bijdragen aan het structureel voorkomen van achterstanden.


Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of