Onze oplossingen

We stemmen onze oplossingen af ​​op uw zakelijke behoeften. Hieronder staan services die wij aanbieden die helpen bij de groei en bescherming van jouw bedrijf.

Factoring

Factoring

Factoring geeft u direct toegang tot de cashflow van onbetaalde facturen en hoeft u niet te wachten op de betaling van de klant. Focus je op de groei van je bedrijf, Bibby regelt de rest.

Non Recourse factoring

Non Recourse factoring

Extra zekerheid dat je factuur betaald word, ook wanneer je klant niet betaalt. Zo ben je beschermd tegen sitauties waarin een klant niet kan betalen.

Recourse Factoring

Recourse factoring

Eenvoudige en voordelige factoringoplossing voor bedrijven met een vast en kredietwaardige klantenbestand. Wanneer je factuur niet betaald kan worden moet je het geld wat je hebt ontvangen terugbetalen.

Doe het zelf factoring

Doe het zelf factoring

Je hebt zelf volledig de touwtjes in handen en doet zelf het debiteurenbeheer. Wij financieren je uitstaande facturen voor en jij hebt direct toegang tot cahsflow om te ondernemen.

Export factoring

Export factoring

Als uw bedrijf goederen of diensten in het buitenland verkoopt of van plan is dat te doen, kunnen wij helpen om toegang te krijgen tot het geld van uw openstaande facturen. We hebben kantoren en cliënten over de hele wereld, wat maakt dat u kunt profiteren van onze kennis over internationele export.

Confidentiele factoring

Confidentiele factoring

Wanneer u uw klanten liever niet informeert over een samenwerking met een factoringmaatschappij. U doet in dit geval zelf de debiteurenadministratie en relatiebeheer ten aanzien van uitstaande facturen.

Kredietverzekering

Kredietverzekering

Zeker zijn van dat elke factuur snel betaald wordt. Dat is kredietverzekering van Bibby Financial Services. Bibby controleert uw klanten voor u met hen in zee gaat en verzekert jouw uitstaande facturen. En dat geeft rust om te focussen op je bedrijf.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Bibby Financial Services ontzorgt je bij debiteurenbeheer, het opstellen van facturen en het verwerken ervan. In combinatie met factoring is dit dé manier om zeker te zijn van een optimale cashflow binnen jouw bedrijf.

Antwoord op al je vragen

alt text

Bel ons vandaag

Bel nu