Onze financieringsoplossingen

Of u nu nieuwe orders wilt financieren, uw bedrijf wilt uibreiden of internationaal wilt handelen, wij kunnen u helpen.

Onze oplossingen

We stemmen onze oplossingen af op uw zakelijke behoeften. Hieronder staan services die wij aanbieden die helpen bij de groei en bescherming van uw bedrijf.

Factoring

Factoring

Factoring geeft u direct toegang tot het werkkapitaal van onbetaalde facturen en u hoeft niet te wachten op de betaling van de klant. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw bedrijf, Bibby regelt de rest.

Non-Recourse factoring

Non-Recourse factoring

Extra zekerheid dat uw facturen betaald worden, ook wanneer uw klant niet betaalt. Zo bent u beschermd tegen situaties waarin een klant niet kan betalen.

Recourse Factoring

Recourse factoring

Eenvoudige en voordelige factoringoplossing voor bedrijven met een vast en kredietwaardig klantenbestand. Wanneer uw factuur niet betaald kan worden moet u het geld wat u hebt ontvangen terugbetalen.

Doe het zelf factoring

Eigen debiteurenbeheer

U hebt zelf volledig de touwtjes in handen en doet zelf het debiteurenbeheer. Wij financieren uw uitstaande facturen en u hebt direct toegang tot werkkapitaal om te ondernemen.

Export factoring

Export factoring

Als uw bedrijf goederen of diensten in het buitenland verkoopt of van plan is dat te doen, kunnen wij helpen om toegang te krijgen tot het geld van uw openstaande facturen. We hebben kantoren en cliënten over de hele wereld, wat maakt dat u kunt profiteren van onze kennis over internationale export.

Confidentiele factoring

Confidentiële factoring

Wanneer u uw klanten liever niet informeert over een samenwerking met een factoringmaatschappij. U doet in dit geval zelf de debiteurenadministratie en relatiebeheer ten aanzien van uitstaande facturen.

Kredietverzekering

Kredietverzekering

Er zeker van zijn dat elke factuur snel betaald wordt, dat is kredietverzekering van Bibby Financial Services. Bibby controleert uw klanten voor u met hen in zee gaat en verzekert uw uitstaande facturen. En dat geeft u rust om te focussen op uw bedrijf.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Bibby Financial Services beheert uw debiteurenbeheer, het opstellen van facturen en het verwerken ervan. In combinatie met factoring is dit dé manier om zeker te zijn van een optimale cashflow binnen uw bedrijf.