BFS ‘KLANTENWERVING’ PROGRAMMA

Beveel ons aan en verdien tot €1.000

Business people

Wij willen u belonen

Wij hechten veel waarde aan zakelijke verwijzingen die wij van onze bestaande klanten ontvangen. Daarom willen wij u belonen voor elk nieuw zakelijk contact dat u naar ons doorverwijst die resulteert in een nieuwe klant. Om onze waardering hiervoor te tonen, belonen wij u graag met een bedrag tot €1.000.

Kent u een bedrijf dat op zoek is naar extra werkkapitaal? Organisaties die in aanmerking komen voor onze dienstverlening zijn bedrijven die B2B handelen op basis van een krediettermijn.

Uit een recent gepubliceerd onderzoek van het CBS blijkt dat veel bedrijven in Nederland niet actief op zoek gaan naar externe financiering omdat ze de bedrijfsactiviteiten liever uit eigen middelen financieren. In de praktijk kiezen MKB-bedrijven meestal voor de vertrouwde optie zoals een zakelijke lening of een rekeningcourant bij de bank. Tevens wordt er aangenomen dat een zwakke financiële positie van het bedrijf tot een afwijzing van de financieringsaanvraag kan leiden of dat de kosten van alternatief financieren buitenproportioneel zijn.

Download onze ‘Klantenwerving’ brochure en ontdek hoe u beloond kunt worden door het aanbevelen van een prospect.


Business people

Hoe het werkt

U ontvangt tot €1.000 voor elke prospect die u introduceert en dat resulteert in de ondertekening van een nieuw klantencontract.

Het enige wat u hoeft te doen is ons klantenverwijsformulier in te vullen, te bellen naar 040 810 00 00 of hun gegevens door te geven aan uw relatiecontactpersoon.

Beveel een prospect aan

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of