Groothandel

Financiële uitdagingen in de groothandel sector

Als groothandelaar wil je aantrekkelijk zijn voor jouw klanten en probeer je om een concurrentievoordeel te behalen met efficiënte, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde systemen.

 Door ontwikkelingen zoals afnemende winstmarge, steeds langere betalingstermijnen en toenemende overheadkosten is het steeds meer een uitdaging om voldoende geld vrij te maken om te investeren in het bedrijf.

Daarnaast is de cashflow een kritieke succesfactor om de kosten te dekken, zoals voorraad-, opslag- of transportkosten, lonen en andere uitgaven.

Factoring helpt jou bij het verbeteren van de dagelijkse cashflow en geeft je de mogelijkheid in jouw bedrijf te investeren, uit te breiden en nieuwe orders aan te nemen.

Financieringsoplossingen

Voordelen van groothandel financiering

Groothandel financiering kan je helpen bij:

  • Het verbeteren van de cashflow door factoring.
  • Het tijdig betalen van de leveranciers.
  • Het betreden van buitenlandse markten dankzij ons internationaal netwerk.
  • Het onderhandelen van betere prijzen bij jouw leveranciers.

  • Het beschikbaar maken van geld om lopende opdrachten uit te voeren en nieuwe te accepteren.
  • Groeien zonder zorgen over financiering.
  • Het gebruik van Letters of Credit om sneller te kunnen handelen.
  • Het beheersen van seizoensinvloeden.

Groothandel

Waarom voor groothandel financiering kiezen bij ons?

Dankzij onze uitgebreide kennis van de Nederlandse groothandel sector zijn wij gespecialiseerd in groothandel financiering en staan wij klaar om je te helpen.

Wij helpen je de beste financieringsoptie te vinden voor jouw bedrijf. Om de financieringsbehoefte goed in kaart te brengen, nemen wij de tijd om je beter te leren kennen, zodat wij oplossingen op maat leveren, die afgestemd zijn op jouw zakelijke uitdagingen.

Wij hebben sinds 1982 een uitstekende reputatie opgebouwd in het financieren van duizenden groothandelsbedrijven. Op dit moment beheren wij meer dan 5 miljard euro omzet voor onze klanten.

Bekijk onze financieringsoplossingen

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of