Uitzendbureaus

Het oplossen van uw werkkapitaal problemen

Kantoor

Financiële uitdagingen van de uitzendbranche

De uitzendbranche kent het probleem van het financiële gat dat ontstaat tussen de verloning van de uitzendkrachten en de betaling van de opdrachtgever. Deze financiële druk kan een negatieve invloed hebben op uw werkkapitaal waardoor tijdige betaling van uitzendkrachten en sociale lasten niet mogelijk is.

In het algemeen moet de sector zorgen dat de werknemers tijdig betaald worden op wekelijkse basis. De opdrachtgevers worden echter op maandelijkse basis gefactureerd en in sommige gevallen hanteren de opdrachtgevers betalingstermijnen van 30, 60 of zelfs 90 dagen.

Het verschil tussen de wekelijkse verloning en maandelijkse facturen kan resulteren in werkkapitaal problemen. Deze liquiditeitskrapte kan niet alleen uw vaste uitgaven beïnvloeden maar ook de groei van uw onderneming in de weg staan - een echte frustratie voor ambitieuze ondernemers.


Kantoor

Hoe factoring uitzendbureaus kan helpen

Factoring betekent dat u binnen 24 uur na de facturatie toegang kunt krijgen tot uw gefactureerde geld. Dit zorgt voor een betrouwbaar werkkapitaal die u nodig heeft om uw personeel, uitzendkrachten en belastingdienst op tijd te kunnen betalen.

Factoring biedt flexibele financiering aan, zodat u nieuwe opdrachten kunt aannemen en zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbare financieringsruimte. De financiering groeit mee met uw omzet.

Bibby Financial Services verzorgt ook debiteurenbeheer zodat u zich volledig kunt richten op succesvol ondernemen.;


De belangrijkste voordelen van onze factoring dienstverlening voor uitzendbureaus zijn onder andere:

  • Continuïteit van uw werkkapitaal
  • Beheer van de seizonsgebonde omzetschommelingen
  • Gefactureerd geld beschikbaar binnen 24 uur
  • Tijdbesparing – u kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten

  • Tijdig betalen van personeel, uitzendkrachten en crediteuren
  • Meer financiele ruimte voor investeringen in uw bedrijf
  • Zorgeloos aanvaarden van nieuwe opdrachten

Kantoor

Waarom voor ons kiezen?

Ons team van experts heeft grondige kennis van de uitzendbranche.

Naast werkkapitaalfinanciering kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van debiteurenbeheer en kredietverzekering, zodat u zich volledig kunt focussen op de werving en selectie van nieuwe kandidaten en het aannemen van nieuwe opdrachten.

Ontdek hoe wij andere bedrijven hebben geholpen door onze case studies te lezen of neem contact met ons op of uw zakelijke behoeften te bespreken.

Neem contact met ons op

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of