Uw uitstaande facturen binnen 24 uur betaald. 

Uw dienst of product geleverd? De volgende dag het geld op uw rekening. Dát is factoring in een notendop. 

Vergeet lange betaaltermijnen en maak uw werkkapitaal direct beschikbaar. Waarin factoring verschilt ten opzichte van een financiering? Bij een krediet beschikt u over geld wat u nog niet hebt verdient, bij factoring beschikt u over geld wat u wel al hebt verdiend.  Bibby Financial Services is de factoringpartner voor het MKB, zowel voor binnenlandse facturen als voor export facturen.  

Trusted

Uw facturen binnen 24 uur uitbetaald

Wij financieren uw facturen voordat uw klant betaalt, namelijk binnen 24 uur na levering van uw product of dienst. 

 
Simple

Debiteurenbeheer

Wij verzorgen het debiteurenbeheer op een manier die bij uw bedrijf past. 

 
Flexible

Kredietverzekering

Verzuimt één van uw klanten onverhoopt te betalen. Wij nemen het risico volledig op ons, zodat u onbezorgd kunt ondernemen. 

 
Support

Persoonlijk & 24/7 support

Via ons online portal heeft 24/7 inzicht in uw debiteurenportefeuille, openstaande facturen en verzekeringslimieten. Daarnaast staat uw persoonlijk client manager altijd voor u klaar.

Hoe werkt full-service factoring?

BFS fungeert als uw factoringpartner op het gebied van full service factoring. Naast het voorfinancieren van uw facturen ontzorgen we u op het gebied van debiteurenbeheer en het leveren van een kredietverzekering. Ons deskundige credit control team is gevestigd in Nederland en spreekt in totaal 11 verschillende talen. Zij zijn ervaren in het innen van facturen en gaan altijd vriendelijk met uw debiteuren om. Met de bijgeleverde kredietverzekering hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over debiteuren die niet kunnen of willen betalen en beschikt u altijd over voldoende liquide middelen.  Zo heeft u de ruimte om te doen wat u het liefste doet, ondernemen.

Heeft u al een interne afdeling voor debiteuren of een eigen verzekering? Geen probleem, naast full-service factoring zijn er ook andere soorten en vormen van factoring mogelijk.
Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een product op maat.

 

Enkele jaren geleden stond de groei van ons bedrijf stil door een gebrek aan liquiditeit. Door ons ‘partnership’ met Bibby is dat veranderd. Bibby is vanaf dag 1 een betrokken, transparante partner. Tobias A. Weijer, operationeel directeur van Werkcentrum Groep, Helmond

BFS, de factoringpartner die gelooft in uw bedrijf

BFS fungeert als uw financieringspartner voor full-service factoring.

We zetten in op een lange termijn relatie waarbij de volledige debiteurenportefeuille wordt gefinancierd. Zo houden we het duidelijk en blijven de tarieven vriendelijk. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het financieren van bedrijven. We zijn een bank onafhankelijke financiële dienstverlener met een breed netwerk en een internationaal karakter. BFS is een familiebedrijf en dat merkt in u de persoonlijke aanpak waarbij u en uw klanten centraal staan. We zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd klaar om met u mee te denken.

Wat kost factoring?

Wat zijn de voordelen van factoring en welke kosten zijn er aan verbonden?

  • Snel: U beschikt binnen 24 uur over uw uitstaande facturen. 
  • Kosteneffectief: Het tarief is afhankelijk van uw omzet en het aantal debiteuren. 
  • Persoonlijk: Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar. 
  • Internationaal: We zijn gevestigd in 14 verschillende landen en bieden ondersteuning internationale handel. 

Is factoring geschikt voor uw bedrijf?

Welke soorten van factoring zijn er en hoe gaat factoring precies in zijn werk?

  • Soorten factoring: Bij BFS bieden we u een totaaloplossing. Naast factoring bieden we aanvullende diensten zoals een kredietverzekering en oplossingen voor het debiteurenbeheer.
  • Voorwaarden: Aan factoring zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo is deze vorm van financiering enkel mogelijk wanneer u aan bedrijven levert. Lees hier meer over de voorwaarden.

Factoring bij Bibby Financial Services

Bibby Financial Services is een vooraanstaande en bankonafhankelijke financieel dienstverlener voor meer dan    10 000 bedrijven wereldwijd. BFS financiert jaarlijks voor meer dan een miljard Euro en beheert meer dan 10 miljard Euro omzet voor haar klanten. Met meer dan 40 vestigingen verspreid over landen in Europa, Azië en Noord Amerika kunnen we bedrijven zowel op nationaal als op internationaal niveau ondersteunen in de groei van hun onderneming. 

Antwoord op al uw vragen over factoring

alt text

Bel ons vandaag

Bel nu