kleding

Praktische hulp om uw bedrijfsambities te helpen verwezenlijken

Of u er nu aan denkt om een bedrijf te starten, uw zaak uit te breiden of een gevestigde onderneming te gaan overnemen, de nodige zinvolle informatie inwinnen kan enorm helpen en dat begrijpen wij.

Het verkrijgen van de juiste adviezen en ondersteuning is essentieel op het moment dat uw bedrijf zich verder ontwikkelt en groeit. Onze praktische hulp is gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring in het financieren van mkb-bedrijven wereldwijd. Wij financieren niet alleen uw bedrijf, wij geloven er in.

In dit gedeelte bieden we een reeks artikelen die zijn ontworpen om uw zakelijke behoeften te ondersteunen.


Mythes over Factoring doorprikken

Steeds meer mkb'ers ontdekken de voordelen die factoring kan hebben op hun cashflow. Ondanks de stijgende populariteit, bestaan er verschillende mythes over deze alternatieve financieringsvorm.

Deze misvattingen kunnen zaakvoerders ervan weerhouden factoring als financieringsoplossing te overwegen wanneer ze de druk op hun cashflow willen verlichten en hun groeiambities willen ondersteunen.

Om een aantal prangende vragen te beantwoorden en de twijfels over factoring weg te halen, ontdekt u hier de werkelijkheid achter deze zeven mythes:


Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of