Wilt u praten over de financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf?

Maak een afspraak met een van onze experts. Hoe werkt het?

  • Stap 1: Selecteer een van onze adviseurs uit onderstaande lijst en kies een geschikte datum in de kalenderapplicatie “Calendly”. 
  • Stap 2: Zodra u een datum heeft geselecteerd, ontvangt u een e-mail met een link naar “Zoom”: een online videochat applicatie waarmee we een videochat kunnen organiseren. U hoeft verder geen software te installeren, door op de link te klikken op uw telefoon of computer wordt u direct verbonden met onze adviseur.  
  • Stap 3: Op de dag van de consultatie klikt u op de betreffende link waardoor de videochat wordt gestart. U hoeft verder geen software te installeren, door op de link te klikken op uw telefoon of computer wordt u direct verbonden met onze adviseur.
     

Kies de expert die u wilt spreken:

Roy Wijnands, Head of New Business Development

Roy Wijnands

Head of New Business Development

Roy Wijnands

Voor mijn tijd bij BFS heb ik altijd in de dienstverlening en klantenservice gewerkt. Toen ik in 2012 een vacature voorbij zag komen van BFSNL wist ik het meteen, hier wilde ik werken! Sinds 2012 heb ik verschillende rollen mogen vervullen binnen de organisatie, van Credit Controller tot Client Service Manager. Klantcontact en de commerciële kant van onze business heeft mij altijd het meest aangesproken. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de sales in België en Nederland en daarnaast sta ik ook 24/7 klaar voor onze bestaande klanten. Uiteraard vertel ik u graag meer over mijzelf en BFS tijdens een persoonlijke (online) kennismaking.

Mitchel van der Palen

Mitchel van der Palen

Business Development Manager

Mitchel van der Palen

Als ambitieuze young professional was ik medio 2017 op zoek naar een financiële instelling die zaken net iets anders aanpakt dan de traditionele partijen. Met anders doel ik specifiek op meedenken en inspelen op klantbehoeftes en verder kijken dan de buitenkant van een onderneming. Door samen een ontwikkelingsplan af te stemmen ben ik na twee jaar doorgestroomd in de rol van Relatie Manager en overkoepelend verantwoordelijk voor middelgrote faciliteiten. Door de exponentiële groei van BFS en de populariteit van het factoringproduct ben ik in mijn huidige rol eveneens verantwoordelijk voor het inregelen van het opstartproces voor nieuwe relaties.

Exemplarisch is dat juist in deze vreemde tijd BFS zich extra inzet voor het MKB en de bereidwilligheid toont om mee te werken aan een stabiele cashflow. Samen maken we elkaar sterker en gaan wij ondanks alles de doelen voor 2020 realiseren. Bent u benieuwd hoe een samenwerking met BFS eruitziet? Ik en mijn collega's zijn benieuwd naar uw financieringsvraagstuk en staan u graag te woord.


Bent u ondernemer en op zoek naar financiering voor uw bedrijf?

Bent u ondernemer en op zoek naar financiering voor uw bedrijf?

U bent op zoek naar een nieuwe financieringsoplossing voor uw bedrijf, maar u heeft geen tijd om zelf de mogelijkheden te verkennen? Praat online met een van onze adviseurs om erachter te komen welke financieringsoptie het beste bij uw bedrijf past. Bent u van plan om een nieuwe machine aan te schaffen? Of misschien een nieuwe markt aan te boren? Of heeft u liquiditeitsproblemen die de groei van uw onderneming belemmeren? Wij denken graag met u mee. 

Maak een afspraak voor een gratis individuele consultatie en ontdek:
  • Hoe u veilig kunt blijven ondernemen in tijden van economische onzekerheid
  • Hoe u uw omzet kunt vergroten en uw cashflow op peil kunt houden
  • Hoe u financiering kunt aanvragen 
 

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of