kantoormedewerker

Vergeet lange betaaltermijnen met factoring bij BFS.

Gemiddeld wachten Nederlandse MKB bedrijven 35 dagen op de betaling van hun verkoopfacturen. Met een financieringsoplossing zoals factoring krijgt u binnen 24 uur na facturatie 80-90% van de factuurwaarde uitbetaald.

Als factoringmaatschappij acteren wij als uw persoonlijke betrouwbare partner. Naast financiering kunt u bij ons terecht voor advies en support. Ook verlichten we graag uw administratieve lasten op het gebied van debiteurenbeheer en kredietverzekering.

Bibby Financial Services is een internationale factoringmaatschappij. Met 9 verschillende vestigingen binnen Europa en Azië kennen we de markt en is exportfactoring is bij ons een dagelijkse gang van zaken.Bekijk onze financieringsoplossingen

De voordelen van factoring voor uw onderneming. 

Het gebruik van factoring als alternatieve financieringsvorm groeit binnen het Nederlandse MKB. En wij begrijpen waarom.  We zetten de voordelen van factoring dan ook graag voor u op een rijtje. 

 • Altijd voldoende werkkapitaal.
  Product of dienst geleverd? De volgende dag het geld op uw rekening. Wij schieten uw factuur voor zodat u direct over het geld kunt beschikken. 
 • Geen risico op wanbetaling
  Bij full service factoring nemen wij ook het kredietrisico van u over. 

  In het geval van insolventie of wanbetaling van een klant, geeft kredietverzekering snel toegang tot vervangend kapitaal zonder de balans te schaden. Heeft u al een eigen kredietverzekering? Dat is geen probleem, onze factoringproducten zijn ook mogelijk zonder kredietverzekering. 

 • U bespaart tijd en geld aan het debiteurenbeheer.
  Ons ervaren credit control team zorgt voor efficiënt debiteurenbeheer.  Indien gewenst nemen zij het debiteurenbeheer van u over. Zo kunt u focussen op een positieve relatie met uw klant. 
 • Uw financiering groeit met uw omzet mee. 
  Anders dan traditionele vormen van financiering, groeit de financiering middels factoring met u mee. Zo beschikt u ten alle tijden over voldoende werkkapitaal om uw groei te financieren.  
 • U kunt gemakkelijk internationaal zaken doen. 
  Bibby Financial Services is een internationale onderneming. Bij ons kunt u ook uw buitenlandse facturen factoren. 

kantoormedewerker

Wij bieden ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft. 

Wij streven ernaar dé onafhankelijke, financiële dienstverlener te zijn waar elk ambitieus bedrijf graag mee zou willen werken. Om deze visie te bewerkstelligen biedt ons enthousiaste en betrokken team ondersteuning gericht op wat voor u belangrijk is.

Zowel startende als gevestigde bedrijven kunnen erop vertrouwen dat wij voor ze klaar staan wanneer zij ons nodig hebben.

 • Wij streven naar dienstverlening afgestemd op de persoonlijke relatie met onze klanten.
 • Wij hebben een gemotiveerd en toegewijd team van specialisten die altijd voor u klaar staan.
 • Wij maken lokale besluitvorming mogelijk om snel en efficiënt in te spelen op uw zakelijke behoeften.
 • Wij bieden gebruiksvriendelijkheid en gemak - u hebt 24/7 toegang tot onze online applicatie zodat u de financiën te allen tijde kunt inkijken.
Neem contact met ons op