Bibby Financial Services is genoemd in de top 100 van beste werkgevers awards

Bibby Financial Services klimt zes plaatsen omhoog in de Sunday Times Best Companies to Work for Awards

De onafhankelijke financiële dienstverlener Bibby Financial Services (BFS) is voor de achtste keer bekroond met een plaats in de Sunday Times 100 Best Companies en behaalde een 42e plaats in de awards van 2019, die op 21 februari in de Londense Battersea Evolution werden gehouden.

Het is BFS's zesde opeenvolgende Best Companies to Work For Award en dit jaar behaalde Bibby Financial Services zes plaatsen hoger dan vorig jaar.

BFS ondersteunt meer dan 7.000 bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en meer dan 10.000 bedrijven wereldwijd. Het hoofdkantoor, gevestigd in Banbury, heeft wereldwijd meer dan 40 vestigingen met 19 lokale kantoren in het Verenigd Koninkrijk.

In het afgelopen jaar heeft Bibby Financial Services meer dan 3,4 miljard pond aan Britse MKB’s verstrekt, waardoor zij konden groeien en bloeien.

David Postings, Global Chief Executive voor Bibby Financial Services, gaf aan: "Een geweldige werkomgeving is een belangrijke pijler van onze strategie, dus het is een enorme prestatie om voor de achtste keer erkend te worden als een van de belangrijkste werkgevers in het Verenigd Koninkrijk.”

De lijst is samengesteld voor de Sunday Times. De beste bedrijven en organisaties worden gerangschikt op criteria zoals liefdadigheid, persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de werknemers. Dit is de achtste keer globaal en de zesde opeenvolgende gelegenheid dat BFS in de top 100 van beste bedrijven om voor te werken voorkomt.

David Postings vervolgde: "We weten dat we door toegewijde en betrokken collega's onze klanten een uitstekende service kunnen bieden en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de gemeenschappen waarin we werken.”

"Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van toonaangevend talent is daarom van cruciaal belang voor ons succes en de Sunday Times Best Companies Awards tonen aan dat onze strategie werkt.”

"Deze prijs is, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar over de hele wereld, een bewijs voor het voortdurende harde werk en de betrokkenheid van onze collega's.”

In het afgelopen jaar hebben BFS-collega's meer dan 120.000 pond bijgedragen aan een goed doel, inclusief verdubbeling van het ingezamelde bedrag door het moederbedrijf: de Bibby Line Group Ltd.

25 februari 2019


Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of